Workshop chutney maken
Datum en tijd
vrijdag 13/08/2021
14:00 - 16:00

Locatie
Boer Peter

Docent: Marloes


Chutney maken: ooit deed iedereen dat. Groenten en fruit werden ingemaakt om te kunnen bewaren voor de winter. Maak zelf chutney met ingrediënten uit het seizoen in deze leuke en gezellige workshop.

De workshop duurt 2 uur en is inclusief materialen, koffie/thee met iets lekkers. Voor alle materialen en gereedschappen wordt gezorgd.

Beschrijving workshop chutney maken

Maak zelf een lekkere chutney tijdens deze workshop. We starten met een korte introductie over inmaken met een kopje koffie of thee erbij en iets lekkers. Daarna stropen we de mouwen op een gaan aan de slag. We werken met ingrediënten uit het seizoen (en als het kan: van de moestuin op het landgoed) die we gaan hakken, snijden en laten pruttelen om de chutney te bereiden. Daarna gaan we de keuken in en roeren we in de pannen. Tussendoor is tijd om koffie te drinken, bij te praten, te genieten van het zonnetje of voor een wandelingetje over het landgoed. Aan het einde van de workshop is de chutney klaar om mee naar huis te nemen.

Resultaat

Iedere deelnemer gaat naar huis met een potje zelfgemaakte chutney.

Wil je meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem even contact op voor de mogelijkheden.Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Kaart wordt geladen...