Datum en tijd
zaterdag 14/11/2020
14:00 - 16:00

Locatie
Het Bankgebouw Woerden

Docent: Marloes


Cider, een verfrissend drankje gemaakt van appels of peren. Bijzonder populair in Engeland en ook in Nederland wordt cider steeds vaker gedronken. Maak zelf cider in deze leuke workshop en neem het mee naar huis om later van te genieten.

Over de workshop Cider maken

Maak zelf cider tijdens deze workshop. We starten met een introductie over het maken van cider met een kopje koffie of thee erbij en iets lekkers. Welke appels en andere ingrediënten gebruik je? Hoe ontstaat de alcohol in de cider?  We proeven de appels waar we de cider mee gaan maken. Daarna stropen we de mouwen op en gaan aan de slag met appels voorbereiden en persen.  Voordat de  cider  de fles  in gaat, proeven we nog even van het vers geperste sap.  Een ware smaaksensatie! Aan het einde van de workshop is jouw fles met zelf gebrouwen cider klaar om mee naar huis te nemen.

Resultaat

Iedere deelnemer gaat naar huis met een fles zelfgemaakte cider (die thuis nog even mag nagisten). En je hebt gegarandeerd een gezellige middag gehad.

Duur: de workshop duurt 2 uur

Deze  bijzondere, gezellige workshop boeken voor je eigen groep? Dat kan ook, neem contact op voor de prijzen en mogelijkheden.Aanmelden

€35,00Kaart wordt geladen...