Datum en tijd
vrijdag 28/02/2020
14:00 - 17:00

Locatie
Hoeve Wielrevelt

Docent: Gregor


WORKSHOP DUURZAAM LEVEN: ZERO WASTE (BIJENWASDOEKJES, WATTENSCHIJFJES EN CO.)

Vind jij ook, dat het tijd wordt, om duurzamer te leven? Heb je behoefte aan een duurzame en plasticvrije omgeving in die je met een goed geweten kan leven? Denk je, dat ook jij iets kan doen, om minder plastic te gebruiken? Dan kom naar onze workshop zero waste en leer, hoe je op makkelijke manier veel minder afval kan produceren dan nu.

Duurzaam leven wordt meer en meer belangrijk. Wij produceren constant afval en de wereld verstikt in plastic. Tijd om een stap te nemen naar een duurzamere toekomst. In deze workshop laten we je zien, hoe je bijenwasdoekjes gebruikt in plaats van plastic zakjes, hoe je wattenschijfjes maakt, die je kan hergebruiken, hoe je nooit meer vochtige doekjes moet kopen en meer. Zo produceer je minder afval en kom je direct nog af van een deel plastic in je leven. En je krijgt alle handleidingen voor de toekomst direct mee naar huis.

Combineer deze workshop met onze workshop “Duurzaam leven: Dertig duurzame huismiddelen” voor een hele dag in duurzaamheid. Zo ben je de hele dag duurzaam bezig en krijg je ook nog gratis een luxe lunch in de mooie “Gasterij Wielrevelt”.

De workshopprijs is inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers voor bij de koffie.

Dat doen we in de workshop

  • Direct in het begin van de workshop kijken we naar alle ingredienten, die we gebruiken voor onze zero waste producten
  • Je krijgt een introductie in het leven in zero waste en waar je op moet letten bij het maken van jouw persoonlijke producten
  • We gaan direct aan de slag met het maken van bijenwasdoekjes, zero waste wattenschijfjes, hergebruikbare vochtige doekjes, zero waste schuursponsjes en meer
  • Je neemt je zelf gemaakte producten en de handleidingen voor nog meer zero waste producten mee naar huis

Dat moet je al kunnen

  • Om aan deze workshop deel te kunnen nemen hoef je niets van tevoren kunnen of weten. Het kan handig zijn, als je al met een naaimachine gewerkt hebt, maar het is niet erg, als je daar nog geen ervaringen mee hebt.

Dat moet je meebrengen

  • Voor deze workshop hoef je niets mee te brengen.

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar gregor@studionamenia.nl of te bellen naar 06-43234855.

 Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Kaart wordt geladen...