Update: 18 november 2020

Ook in deze rare tijden gaan de workshops van Studio Namenia door. Wij willen mensen de mogelijkheid geven een inspirerende, ontspannende workshop te beleven en zichzelf te ontwikkelen in creativiteit. Natuurlijk volgen we daarbij het corona beleid van de overheid en nemen maatregelen, om de gezondheid van onze klanten en ons zelf zo goed mogelijk te beschermen.

Op deze pagina lees je meer over ons Coronabeleid. Lees deze pagina goed door, voordat je een workshop boekt.

Aanmelden

Op dit moment moet iedereen, die een workshop wil volgen, van te voren een workshop boeken door zich aan te melden via  de website van Studio Namenia (www.studionamenia.nl). Zo kunnen we contact houden en belangrijke informatie van te voren door sturen.

Gezondheidscheck

Je ontvangt van ons 5 dagen voor de workshop een reminder met praktische informatie. Als je ziek bent, verkouden, of klachten hebt van koorts, hoest, een lopende neus of dergelijke, of in de laatste twee weken koorts had, kan je helaas niet deelnemen aan een workshop. Meld je dan zo tijdig mogelijk af. Je krijgt dan van ons een tegoedbon, waarmee je later weer voor een andere workshop kunt inschrijven. Als je geen klachten hebt of had, ben je van harte welkom bij de workshoplocatie op de aangegeven tijd.

Desinfectie en schoonmaak

Wij desinfecteren voor een workshop alle meubels en materialen die we gebruiken voor de workshop. Ook na een workshop maken we grondig schoon, om onze klanten en ons zo goed mogelijk te beschermen.

Iedere deelnemer wordt gevraagd bij binnenkomst de handen te desinfecteren met handgel die we klaar hebben staan. Tussendoor heeft iedere deelnemer de mogelijkheid zijn of haar handen extra te wassen en te desinfecteren.

Afstand

Een van de belangrijkste maatregelen, die de overheid voorstelt, is een afstand van tenminste 1.5 m. Wij zorgen ervoor, dat iedere deelnemer aan een workshop altijd minimaal deze afstand naar andere deelnemer en ook naar de workshopleider kan houden. Dit doen wij, door iedere deelnemer een vaste plek in de workshopruimte toe te wijzen en hem of haar te vragen, bij het verlaten van deze plek op te letten, dat hij of zij altijd voldoende afstand houdt tot anderen. We passen onze manier van onderwijs aan aan deze maatregel.

We vragen de workshopdeelnemer tijdens de workshop zelf op te letten, dat hij of zij de minimumafstand in de gaten houdt en altijd op de veiligheid van zijn medecursisten en de workshopleider let.

Koffie en thee

Wij bieden nog steeds in iedere workshop koffie en thee aan voor onze deelnemers. Iedere deelnemer mag zelf koffie en thee pakken voor en tijdens een workshop. We maken ook alle mokken en glazen voor iedere workshop extra schoon. Als iemand zijn eigen mok of glas mee wil brengen, omdat dat voor hem of haar veiliger voelt, vinden we dat natuurlijk prima.

Lunch

Bij dagworkshop is een lunch inbegrepen. De lunch wordt door ons eigen team verzorgd. Hierbij nemen we alle Coronamaatregelen in acht.  We laten de lunch bij de workshop ruimte bezorgen en lunchen gezamenlijk. Wel letten we ook hierbij voor voldoende afstand naar de medecursisten.

Mondkapjes

We vinden het prettig als iedere deelnemer in de binnenruimte bij de workshop een mondkapje draagt. Hij of zij kan een eigen mondkapje meebrengen, of krijgt van de workshopleider een wegwerp mondkapje bij binnenkomst. Zolang er geen wettelijke beslissing is over het altijd dragen van een mondkapje, kan de deelnemer het mondkapje afdoen, als hij of zij op de vaste plek zit, waar hij of zij de workshop volgt. Dat is of op een vaste plek aan de koffietafel na binnenkomst of op een vaste plek voor de workshop. Als een deelnemer door de workshopruimte loopt, bijvoorbeeld om naar het toilet te gaan, vragen wij hem of haar wel, het mondkapje weer te dragen. Docenten dragen een transparant gezichtsscherm tijdens de workshops.

Wil je meer weten over onze omgang met corona en onze maatregelen? Neem dan even contact op.

Inge Visser
Studio Namenia

06-15315196
inge@studionamenia.nl