22 november 2014: Wintermarkt Utrecht Oost
sloffen van vilt_Studio Namenia
Kom in winterse sfeer sint- en kerstshoppen op de wintermarkt in Utrecht Oost. Alle producten op de markt zijn handgemaakt. Studio Namenia verkoopt op de wintermarkt fijne warme sloffen, handwarmers en nog meer warme en mooie wolviltproducten. Kom je ook shoppen voor de feestdagen? Je ook genieten van hapjes en drankjes! Je bent welkom op zaterdag 22 november 2014 tussen 11.00 en 17.00 uur.  De entree is gratis. Adres: Oudwijkerdwarsstraat 148 in Utrecht (Oost)
Meer info: Podium Oost, Utrecht

13 september 2014: Webshopmarkt Leidsche Rijn
Markt met producten van hippe webshops in Leidsche Rijn. Ik geef een leuke mini-workshop armbandjes vilten bij de kraam van BlendUt van 10.30 – 11.30. Meer info: http://www.webshopmarktleidscherijn.nl/

24 en 25 mei 2014: Tuindagen Slot Zuylen
Een tweedaags evenement in de eeuwenoude kasteeltuin en het sfeervolle Slot Zuylen (bij Utrecht). Er zijn tientallen stans en activiteiten op het gebied van planten, bloemen, natuur, cadeauartikelen en kunst. Studio Namenia is er ook bij met cadeautjes en kunst van vilt. Ik geef ook een demonstratie wolvilten. Een bijzonder evenement op een prachtige plek!
Meer info: website van Slot Zuylen

10 mei: Demonstratie wolvilten bij Dierenweide Vleuten
Ik geef tussen 11.00 en 12.00 een demonstratie wolvilten bij de Dierenweide Vleuten. Hiervoor gebruik ik wol van de schapen van de dierenweide. De schapen worden geschoren vanaf 10 uur. De dierenweide bestaat op 10 mei 20 jaar en er zijn allerlei naast de demonstratie wolvilten nog veel meer leuke activiteiten.
Adres: Broederschapslaan (tegenover nummer 41) in Vleuten
Meer info: website van de dierenweide

Januari t/m april 2014: Viltexpositie Farfield Mill (Engeland)
Samen met andere leden van de Viltkontaktgroep exposeer ik beeldend werk. Het werk ‘Traces’ mocht mee naar de expositie. Een ode aan opgroeien en opvoeden.
Meer info: http://www.farfieldmill.org/

21 april 2014: Kinderfort
Ontdek Fort Vechten op Tweede Paasdag! Het allerleukste
paasuitje voor gezinnen met kinderen. Er zijn namelijk allerlei kinderactiviteiten bij het Fort. Met de hele dag workshops wolvilten voor kinderen door Studio Namenia. Kom je 21 april ook naar het Kinderfort op Fort Vechten in Bunnik?
Meer info: website van Fort Vechten