28 oktober 2015: Workshops wolvilten bij KreaDoe Utrechtworkshop wolvilten natvilten_Studio Namenia

Op woensdag 28 oktober geeft Studio Namenia de hele dag workshops op het workkshopplein van de KreaDoe. Je kunt kiezen uit verschillende verrassende  viltworkshops: Maak een kleurrijke regenboogsteen, een unieke bloem, vilt met pure vacht van een schaap of maak je eigen armband met balletjes van vilt. Alle workshops duren 30 minuten en kosten 7,50 p.p. Aanmelden voor de workshops kan op de dag zelf bij de workshopruimte van Studio Namenia. Kom op tijd, want vol = vol!

Tijd: Tussen 10.30 en 17.00 uur
Locatie: KreaDoe, Jaarbeurs Utrecht


26 september: demonstratie wolvilten @ Landwinkel de Groene Ham

Op 26 september is Studio Namenia te vinden in de boomgaard van Landwinkel de Groene Ham. Tussen de rijpe appels en peren geeft Inge van appelplukdag Groene HamOudenallen een demonstratie wolvilten. Met warm water, zeep en beweging kun je vilt maken van wol. Van ruige kussens met vacht tot aan elegante sjaals en bruidsmode van zijde met heel dun wolvilt. Studio Namenia maakt wolviltproducten en geeft workshops wolvilten voor kinderen en volwassenen in haar atelier in Vleuten. Tijdens de Appelplukdag laat Studio Namenia zien wat je allemaal kunt doen met wol. Kom je ook kijken?

Tijd: 12.00 – 16.00 uur
Locatie: Landwinkel de Groene Ham, Parkweg 22A in Vleuten


7 juni 2015: Viltworkshop en demonstratie bij Otterspoor Maarssenworkshop wolvilten Maarssen Studio Namenia

Zondag 7 juni worden de schapen geschoren bij kinderboerderij Otterspoor in Maarssen. Studio Namenia is er ook bij! Ik laat zien hoe vilt wordt gemaakt en kinderen kunnen meedoen aan een viltworkshop. Verder kun je o.a. zien hoe wolspinnen werkt, kun je cavia’s en geitjes aaien en spelen in de speeltuin. Alle activiteiten bij de kinderboerderij zijn gratis.

Tijd: 11.00 – 16.00 uur
Locatie: Kinderboerderij Otterspoor, Wijkpark Reigerskamp in Maarssen. Je parkeert net buiten het park in de woonwijk. Navigatie: Reigerskamp 198 in Maarssen.


20 mei 2015: Viltworkshop voor kinderen Utrechtschapen scheren workshop wolvilten Utrecht

Op woensdag 20 mei van 13-15 uur worden de schapen geschoren in de schaapskooi Groot Zandveld (Vogelvlinderweg in Utrecht/Leidsche Rijn). Kom je kijken? Er zijn ook demonstraties spinnen met Janneke Plomp en vilten met Studio Namenia (13-14 u). Het wordt een belevenis!


19 april 2015: Kinderfort

kinderfort_viltworkshop studio namenia

Het allerleukste buitenuitje voor gezinnen met kinderen. Er zijn namelijk allerlei kinderactiviteiten bij het Fort. Met de hele dag workshops wolvilten voor kinderen door Studio Namenia! Verder kun je broodjes bakken boven een vuurtje, je eigen sap persen, leren over de Romeinen en het fort en nog veel meer. Kom je 19 april ook naar het Kinderfort op Fort Vechten in Bunnik?
Meer info: website van Fort Vechten of bekijk de Kinderfort flyer 2015


6 maart t/m  15 maart 2015: Hotspotdagen Breukelen

Van vrijdag 6 maart t/m zondag 15 maart verandert het centrum van Breukelen in één grote kunstgalerie. In de etalages en interieurs van bijna 60 winkels en horeca ondernemingen is 10 dagen lang heel veel kunst te zien. hotspot-dagen-kleinSchilderijen, fotowerk, beelden, textiele objecten, film/ projecties etc.

Expositie Studio Namenia en Workshops wolvilten in Breukelen

Mijn viltwerk is te zien in het Bonifatiushuis aan het Kerkplein 18, in het centrum van Breukelen. En op zondag 8 en zondag 15 maart workshops wolvilten in Breukelen: kennismaking met vilt (als je voor het eerst komt vilten, of samen met een beginner wilt komen), wandpaneel van vilt (waarbij je een eigen wandpaneeltje ontwerpt en vilt) en unieke sieraden van vilt. Meer info

Het programma van de Hotspotdagen is te vinden in het digitale programmaboekje.