12 sept t/m 14 november 2016: Expositie Wool Paintingsexpositie-wool-paintings-bibliotheek

Van september tot en met half november kun je mijn beeldend werk ‘in het echt’ bekijken. Tijdens de expositie in Bibliotheek Utrecht Parkwijk zijn een aantal wool paintings (schilderijen van wolvilt) van mij te zien. In de wool paintings heb ik verschillende soorten wol en zijde gebruikt. Alle wool paintings zijn gemaakt met de natvilttechniek.

Adres: Kruidenlaan 1 in Utrecht

Kijk voor de openingstijden op de website van de bibliotheek


24 september: Appelplukdag Landwinkel Haarse Gaardappelplukdag

Zaterdag 24 september 2016 vind je Studio Namenia op de Appelplukdag bij landwinkel de Haarse Gaard. Je kunt appels plukken in de boomgaard, kijken bij demo wolvilten, ponyrijden en nog veel meer!

Tijd: 10-16 uur
Locatie: Thematerweg 8 in Haarzuilens
Meer info


18 september: Natuurmarkt Groei en Bloeiviltzeep_felted soap_Studio Namenia

Op 18 september is Studio Namenia te vinden op de Natuurmarkt van Groei en Bloei. Tussen de prachtige verzameling bomen vind je hier producten uit de natuur, natuurorganisaties en zijn er planten te koop. Naast producten van wolvilt, zoals sjaals en kleden van schapenvacht, neem ik ook weer leuke wolpakketjes mee om zelf mee te vilten. Ook kun je meedoen aan een mini-workshop aan de kraam.

Locatie: Van Gimborn Arboretum, Velpereng 13 in Doorn
Tijd: 10.00 – 17.00

Meer info


3 september: Uitmarkt Leidsche Rijnwp_20160903_10_35_11_pro

Op 3 september is Studio Namenia te vinden op de Uitmarkt Leidsche Rijn in winkelcentrum Vleuterweide Hier presenteren cultuurorganisaties en sportverenigingen zich die actief zijn in Leidsche Rijn. Naast producten van wolvilt, zoals sjaals en kleden van schapenvacht, neem ik ook weer leuke wolpakketjes mee om zelf mee te vilten.

Locatie: Winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten
Tijd: 10.00 – 17.00


25 juni 2016: Open dag Landwinkel De Groene Hamappelplukdag Groene Ham

Tijdens een ritje in de pluktrein kun je genieten van de prachtige boomgaard. Maak kennis met de vakmensen van onze ambachtelijke streekproducten en geniet van de heerlijke proeverijen en demonstraties, o.a van Studio Namenia. Voor de kids staat er een geweldig springkussen en nog veel meer leuks… Beleef ‘t landleven en geniet!

Tijd: 10.00 – 16.00 (demonstratie wolvilten tot 13.00 uur)
Meer info: www.degroeneham.nl/activiteiten


17 april 2016: Opening Hoeve Wielrevelt

Op 17 april wordt Hoeve Wielrevelt geopend! Van 11-16 uur ben je welkom op het openingsfeest. Geniet van streekspecialiteiten van Gasterij Wielrevelt, bewonder de biggen en koeien, doe mee aan een workshop wolvilten en vogelverschrikker maken of dans mee op de muziek. Er zijn ook (h)eerlijke specialiteiten van hoeve Wielrevelt te koop. Kom ook op 17 april en beleef de boerderij!

Tijd: 11.00 – 16.00 uur
Locatie: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10 in Haarzuilens


25 mei 2016: Dag van Natuur en cultuur

Brede School Het Zand bestaat dit jaar 10 jaar en in die tijd hebben vele duizenden mensen hun voetsporen achtergelaten in en rondom het gebouw. De Dag van Natuur en Cultuur viert het lustrum op 25 mei met een programma vol optredens en activiteiten rondom het thema ‘Sporen in Het Zand’. De Schaapskooi naast de Brede School is een bezoekje meer dan waard. De schaapsscheerder komt langs en er zijn viltworkshops van Studio Namenia en demonstraties wol spinnen.

Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Locatie: Schaapskooi Groot Zandveld, Vogelvlinderweg Utrecht


5 juni 2016: Landgoeddag Haarzuilens

Lekker de hele dag buiten zijn op landgoed Haarzuilens van Natuurmonumenten: op stap met de boswachter, picknicken, slootje springen, genieten van muziek, struinen over de landgoedmarkt of gewoon lui liggen in het gras. De landgoeddag is voor het hele gezin een feestdag in en met de natuur! Toegang is gratis. De stempelkaart voor kinderactiviteiten kost 5 euro. Studio Namenia is aanwezig met wolviltproducten en demonstratie wolvilten.

Tijd: 11.00 – 16.00 uur
Locatie: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10 in Haarzuilens (parkeren: Thematerweg 5)


 12 juni 2016: Hip en handgemaakt – markt in Utrecht

Met 5 creatieven begonnen we vorig jaar met huiskamer-pop-up-markten onder de naam Hheppp. Heel knus! Op 12 juni zijn we met een kraam te vinden op de Hip en handgemaakt markt in Utrecht. Van Studio Namenia vind je er viltzeepjes, viltvazen en nog meer leuks. Kom je ook gezellig langs?

Tijd: 11.00 – 17.00 uur
Locatie: Vredenburg, Utrecht
Meer info: Hip en handgemaakt, Facebook Hheppp


12 juni 2016: Workshop wolvilten voor kinderen

Bij kinderboerderij Otterspoor kun je op 12 juni meedoen aan de inloopworkshop voor kinderen. De allerkleinsten vilten samen met een volwassene. De kosten zijn 2,50 en je bent ongeveer een 20-30 minuten bezig om iets leuks te vilten. We vilten o.a. met wol van de schapen van de kinderboerderij!

Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Locatie: Kinderboerderij Otterspoor, Reigerskamp 198 in Maarssen
Meer info: Facebook Kinderboerderij