8 januari 2017: Warm welkom bij Hoeve Wielrevelt

Gelukkig nieuwjaar! De boswachters van landgoed Haarzuilens heten je op zondag 8 januari tussen 11:00 en 14:30  een ‘warm welkom’ op Hoeve Wielrevelt. Warme chocolademelk, een knapperend vuurtje en vooral veel gezelligheid. Breng samen met de boswachters een toost uit op een mooi, nieuw natuurjaar en grijp deze speciale gelegenheid om al je vragen te stellen aan de boswachter. Na of voor een stevige wandeling staan de boswachters klaar met een heerlijke mok warme chocolademelk om het nieuwe jaar goed in te luiden. Kom jij ook?

Workshops voor extra veel plezier!

Er is deze zondag nog veel meer te beleven op Hoeve Wielrevelt. Zo kun je vette snacks gaan maken voor de vogels, meedoen aan een workshop wolvilten, koeien aaien of lekker marsmellows roosteren boven een warm vuurtje.  Ook is er een speciale winterse speurtocht uitgezet. Opgeven is niet nodig. Je kunt gewoon aanschuiven. Deelname aan de workshops is op basis van een vrijwillige bijdrage.

Adres:Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10 in Haarzuilens
Meer informatie


 8 februari 2017: Ladies Night – Fifty Shades Darker

Plan het volgende uitje met je vriendinnen vast in! Op 8 februari vindt de volgende Ladies Night in CineMec Utrecht  plaats: Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in de nieuwe spraakmakende film Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestseller boekenreeks van E L James. De ladies night wordt aangekleed met warme producten van Studio Namenia en andere ondernemers uit Utrecht. Wat denk je van een warm wollen kleedje voor bij de haard?

Tijd: Vanaf 20.00 uur
Meer informatie 


 9 maart t/m 8 mei 2017: Expositie Wool Paintings

Vanaf maart tot en met 8 mei kun je mijn beeldend werk ‘in het echt’ bekijken. Tijdens de expositie in Bibliotheek Utrecht – Vleuterweide zijn een aantal wool paintings (schilderijen van wolvilt) van mij geëxposeerd. In de wool paintings heb ik verschillende soorten wol en zijde gebruikt en zij de handgesponnen draden terug. Alle wool paintings zijn gemaakt met de natvilttechniek.

Adres: Burchtpoort 16 in Utrecht – Vleuterweide

Kijk voor de openingstijden op de website van de bibliotheek


21 mei 2017: Groene dag – Amersfoort

Op zondag 21 mei van 12 tot 16.30 uur organiseert het CNME de jaarlijkse Groene Dag. Een dag vol activiteiten over en in de natuur. Een dag vol activiteiten over en in de natuur. Er is een markt met meer dan 40 duurzame kramen, de tentoonstelling in het Groene Huis is open en bezoekers kunnen in de oudheid duiken op de Middeleeuwse boerderij. Bij Studio Namenia kun je meedoen aan een leuke viltworkshop. De toegang is gratis. Kijk voor het volledige programma op: http://www.hetgroenehuisamersfoort.nl/de-groene-dag


4 juni 2017: Viltworkshop en demonstratie – Kinderboerderij Otterspoor – Maarssen workshop wolvilten Maarssen Studio Namenia

Zondag 4 juni worden de schapen geschoren bij kinderboerderij Otterspoor in Maarssen. Studio Namenia is er ook bij! Ik laat zien hoe vilt wordt gemaakt en kinderen kunnen meedoen aan een viltworkshop. Verder kun je o.a. zien hoe wolspinnen werkt, kun je cavia’s, geitjes en alpaca’s aaien en spelen in de natuurspeeltuin.

Tijd: 11.00 – 16.00 uur
Locatie: Kinderboerderij Otterspoor, Wijkpark Reigerskamp in Maarssen. Je parkeert net buiten het park in de woonwijk. Navigatie: Reigerskamp 198 in Maarssen.


11 juni 2017: Landgoeddag Haarzuilens

Lekker de hele dag buiten zijn op landgoed Haarzuilens van Natuurmonumenten: op stap met de boswachter, picknicken, slootje springen, genieten van muziek, struinen over de landgoedmarkt of gewoon lui liggen in het gras. De landgoeddag is voor het hele gezin een feestdag in en met de natuur! Toegang is gratis. De stempelkaart voor kinderactiviteiten kost 5 euro. Studio Namenia is aanwezig met wolviltproducten en demonstratie wolvilten.

Tijd: 11.00 – 16.00 uur
Locatie: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10 in Haarzuilens (parkeren: Thematerweg 5)


5 oktober 2017: Buitendag Hoeve Wielrevelt

Op 5 oktober staken leerkrachten in het basisonderwijs en zijn veel scholen dicht. Wat nu? Lekker naar buiten! Op deze dag organiseren we een Buitendag bij Hoeve Wielrevelt in Haarzuilens.

Kom ook en beleef het buiten! Trek je laarzen aan en ga op avontuur op landgoed Haarzuilens, laat de kunstenaar in je los bij de creatieve activiteiten en ontdek alles over eten bij de kookactiviteiten. Een fijne dag buiten én betekenisvol leren op de boerderij. We nemen de tijd voor gezonde tussendoortjes en voor het eten van je zelf meegebrachte lunch.
Meer info en aanmelden: www.studionamenia.nl/buitendag


25 november 2017: Etsy Made Local Market – Utrecht

Zaterdag 25 november organiseer ik met een team van creatief ondernemers de Etsy Made Local market in Utrecht. Een hele toffe markt met allemaal handgemaakte en vintage producten van makers met een Etsy webshop. Met 60 Etsy standhouders, food trucks met heel veel lekkers, cadeau-inpakservice en mini-workshops in een fijne wintersfeer. Shop de mooiste handmade cadeaus voor  in de schoen en onder de boom! Je vindt Studio Namenia natuurlijk ook met een kraam met mooie producten van wolvilt. Made with love in Utrecht!

Locatie: De creatieve broedplaats van Deining – in de kas. 11.00 – 17 uur
Entree: 2 euro, kinderen t/m 12 jaar gratis

Kom je ook gezellig langs op 25 november?
Meer informatie