Data  Atelierochtend

Elke week op maandagochtend en dinsdagochtend, van 10.00 – 12.30 uur ben je van harte welkom bij de atelierochtend.

  • Wil je weten wanneer de eerstvolgende atelierochtend plaatsvindt?

    Bekijk de agenda

Kosten:  € 9,50,- p.p. per keer. Meld je van tevoren even aan via de website (link hierboven). Als je het leuk vind om vaker te komen, kun je een strippenkaart aanschaffen voor 10 x Atelierochtend voor € 75,-

Locatie: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10 in Haarzuilens (bij Utrecht)

Over de atelierochtend

Wil je tot rust komen door het werken met je handen? De atelierochtend ‘Uit je hoofd’ van Studio Namenia vindt plaats in de groene en rustige omgeving van landgoed Haarzuilens bij Hoeve Wielrevelt.

De maandagochtend staat vooral in het teken van het koken en verwerken van verse oogst. We sluiten de atelierochtend af met een gezamenlijke lunch, dus neem je lunchpakketje mee.

Op dinsdagochtend werken met textiel, wol en andere natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan het wassen of kaarden van wol en het verven van textiel. Je kunt meedoen en meehelpen bij wat er op dat moment in het atelier te doen is.  Je kunt ook je eigen gang gaan en iets gaan maken. Materialen zijn te koop in het atelier, of neem je zelf mee.

We starten met een kopje koffie of thee. Daarna kun je op je eigen tempo aan de slag en ruimen we gezamenlijk op. Je bent van harte welkom!