Duur babyshower: 2 uur
Aantal personen: 4 -25 personen
Kosten:  € 27,50 p.p. inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers (home made of van de banketbakker), exclusief de deken (€ 69,-).

Uitbreiding: je kunt de workshop uitbreiden met een high tea of lunch bij Gasterij Wielrevelt.

Maak een wiegdeken van vilt

Wil je een zwangere vriendin of zus verrassen met een bijzondere en creatieve babyshower? In deze workshop maken jullie met elkaar een unieke wiegdeken voor de baby!

Jullie worden ontvangen met koffie/thee met iets lekkers erbij. Daarna gaan we met de wol aan de slag. Iedereen maakt een versiering voor op een dekentje van zacht wolvilt. Dat kan bijvoorbeeld een symbool zijn of een wens voor de baby. Met warm water en zeep vilten we dit vast op een basisvorm: een cirkel, vierkant, ster of hartje.

De workshop wordt begeleid door viltontwerper Inge van Oudenallen – Visser van Studio Namenia. Na de workshop verwerkt zij alle versieringen op een mooie handgevilte babydeken in een kleur naar keuze. Na het drogen kan de deken worden opgehaald of verstuurd.

Wil je een mooi, symbolisch en handgemaakt kraamcadeau geven? Dan is is deze creatieve babyshower echt iets voor jullie groep!

AANMELDEN

Je kunt de workshop boeken door een e-mail te sturen naar inge@studionamenia.nl of te bellen naar 06-15315196.