Chutney maken: ooit deed iedereen dat. Groenten en fruit werden ingemaakt om te kunnen bewaren voor de winter. Maak zelf chutney met ingrediënten uit het seizoen in deze leuke en gezellige workshop.

 

Komende workshops chutney maken

Workshop chutney maken, zaterdag 17/10/2020
Workshop chutney maken, donderdag 29/10/2020
Workshop chutney maken, vrijdag 20/11/2020
Workshop chutney maken - speciaal voor de feestdagen, zaterdag 19/12/2020
  • of op afspraak voor je eigen groep, op een datum en tijd naar keuze

De workshop duurt 2 uur.

Kosten: € 27,50 p.p. inclusief materialen, koffie/thee met iets lekkers. Voor alle materialen en gereedschappen wordt gezorgd.

Locatie

De workshop chutney maken vindt plaats bij Hoeve Wielrevelt, dat deel uitmaakt van landgoed Haarzuilens (vlakbij Utrecht). Het is ook mogelijk voor groepen om de workshop te boeken op een andere locatie.

Over de workshop chutney maken

Maak zelf een lekkere chutney tijdens deze workshop. We starten met een korte introductie over inmaken met een kopje koffie of thee erbij en iets lekkers. Daarna stropen we de mouwen op een gaan aan de slag. We werken met ingrediënten uit het seizoen (en als het kan: van de moestuin op het landgoed) die we gaan hakken, snijden en laten pruttelen om de chutney te bereiden. Daarna gaan we de keuken in en roeren we in de pannen. Tussendoor is tijd om koffie te drinken, bij te praten, te genieten van het zonnetje of voor een wandelingetje over het landgoed. Aan het einde van de workshop is de chutney klaar om mee naar huis te nemen.

Resultaat

Iedere deelnemer gaat naar huis met een potje zelfgemaakte chutney.

Workshop boeken voor je groep

Wil je meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem even contact op voor de mogelijkheden en prijzen.