De workshop bestaat uit twee delen:

1e cursusdag: vilt maken (duur: 4 uur)

Lampenkap van vilt

Lampenkap van vilt

2e cursusdag: lampenkap maken (duur: 2 uur)

Deze 2e cursusdatum plannen we in overleg in.

Komende workshops lampenkap maken

Workshop lampenkap maken van vilt, woensdag 21/10/2020
Workshop lampenkap maken van vilt, woensdag 02/12/2020
Workshop lampenkap maken van vilt, zaterdag 19/12/2020
  • of op afspraak voor je eigen groep, op een datum en tijd naar keuze

Komen deze data niet goed uit? Het is soms ook mogelijk om aan te schuiven bij een andere workshop om het vilt te maken voor de lampenkap. Voor de 2e cursusdag maken we dan een individuele afspraak.

Kosten: € 99,- p.p. voor twee bijeenkomsten inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers (home made of van de banketbakker)

Locatie: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10 in Haarzuilens (bij Utrecht)

Workshop Lampenkap maken van vilt

Met een lampenkap van vilt voeg je warmte en zachtheid toe aan je huis. Wil je dat ook? Maak dan in deze workshop je eigen lampenkap van vilt. Als de lamp aan is, geeft het een warm licht. Het patroon waarin de wol is gevilt wordt subtiel zichtbaar. Een warm welkom voor in elke kamer van je huis! De lampenkap is een rond model met een doorsnede van 30 cm. Wil je een andere maat lampenkap maken? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. De lampenkap is zowel geschikt voor een staande lamp als voor een hanglamp. De workshop is geschikt voor deelnemers met en zonder viltervaring.

Tijdens de eerste bijeenkomst maken we het ontwerp voor de lampenkap. Daarna gaan we de wol leggen en vervilten. Thuis laat je het vilt drogen. Tijdens de tweede bijeenkomst gaan we met het vilt en lampenkapmaterialen een professionele lampenkap maken.

Na afloop van de workshop:

  • heb je een lampenkap van vilt die helemaal klaar is
  • ken je de techniek om zelfstandig een lampenkap te kunnen maken

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Dat kan door een e-mail te sturen naar inge@studionamenia.nl of te bellen naar 06-15315196.

lamp-van-vilt-2

 

lampenkap van vilt 2 lampenkap van vilt zelf maken