Altijd al eens zelf een parfum willen bedenken? Maak tijdens deze workshop een heerlijk geurend parfum met etherische oliën en neem het mee in een originele verstuiver!

Data 2019:

  • za 13 juli, 10.00 – 11.30 uur
  • za 14 september, 10.00 – 11.30 uur
  • in overleg (voor groepen)

Over de workshop parfum maken

Hoe wordt een geur opgebouwd? En hoe worden de geuren gefixeerd zodat je ze langer ruikt? We beginnen met een introductie over het maken van parfum. Daarna gaan we zelf stapsgewijs parfum maken.  Je ruikt meer dan 30 etherische geuroliën en kiest daaruit de geuroliën voor je parfum. We mengen de geuroliën tot de gewenste combinatie ontstaat.  Workshop parfum maken: een ontzettend leuke én leerzame workshop die draait om geuren.

Resultaat

Iedere deelnemer gaat naar huis met 8 ml parfum in een ‘parfumpen’ voorzien van een handige clip. Deze verstuiver ziet eruit als een pen maar wordt gebruikt worden als parfumverstuiver. Handig om mee te nemen in de handtas!

De workshop duurt 1,5 uur.
Kosten: € 35,- p.p. inclusief materialen, koffie/thee met iets lekkers.

Je kunt  voor de geplande data alleen of met meerdere mensen inschrijven.  Voor alle materialen en gereedschappen wordt gezorgd.

AANMELDEN – KLIK HIER

Deze workshop boeken voor je eigen groep? Dat kan ook, neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen. Voor groepen vanaf 10 personen geldt een kortingstarief.