Praktische informatie

Duur workshop: 10.00 – 16.00 uur
Docent: Gregor Falkenhagen
Locatie: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10 in Haarzuilens (bij Utrecht)

Kosten:  € 79,- p.p. inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers en een heerlijke lunch bij Gasterij Wielrevelt.

Komende workshops wol spinnen

Workshop spinnen voor beginners, zaterdag 30/10/2021

Over de workshop wol spinnen

Wil je kennismaken met het wol spinnen? Ervaren hoe leuk het is om je eigen garen te maken van pure wol? Tijdens deze workshop leer je de basis van het wol spinnen op een spinnewiel. Je leert welke wol geschikt is om mee te spinnen en hoe je de wol kunt voorbereiden om te spinnen. Dan gaan we aan de slag met de basistechniek van het spinnen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten wol om mee te werken. Er zijn in de workshopruimte meerdere spinnewielen om het wol spinnen mee te oefenen. Heb je een eigen spinnewiel, dan mag je dat meenemen. Met je handgesponnen garens kun je o.a. breien, weven of verwerk ze bij het wolvilten. We werken in kleine groepjes, zodat iedereen de tijd en aandacht krijgt om te leren wol spinnen.

Word je enthousiast om te leren spinnen? Meld je dan aan voor één van de workshops en spin binnenkort je eigen duurzame draadjes!

Workshop voor je eigen groep

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar gregor@studionamenia.nl of bel 06-43234855.