Klaar voor oudjaar - Tapenade, pesto en wintersoep maken
Datum en tijd
maandag 30/12/2019
14:00 - 16:00

Locatie
Hoeve Wielrevelt

Docent: Marloes


Bereid je voor op een gezellig, ontspannen en lekker oudjaarsfeest. Verras jezelf en/of je vrienden met een zelfgemaakte spread (pesto / tapenade). Lekker op vers knapperig brood of een toastje. Dat kan je serveren bij een hartverwarmende wintersoep, die je ook zelf hebt gemaakt.

In deze leuke en gezellige workshop maak je zelf (met de andere deelnemers) de soep met wintergroenten en de spreads.

De workshop duurt 2 uur en is inclusief materialen, koffie/thee met iets lekkers. Voor alle materialen en gereedschappen wordt gezorgd, maar breng wel een pan of afsluitbare bak mee om je zelfgemaakte wintersoep naar huis te nemen.

Beschrijving workshop

We starten met een korte introductie over de recepten met een kopje koffie of thee erbij en iets lekkers. Daarna stropen we de mouwen op en gaan aan de slag. We werken zo veel mogelijk met ingrediënten uit het seizoen die we gaan hakken, snijden en malen om de spreads en soep te bereiden. We roeren in de pannen en laten de soep lekker pruttelen. Aan het einde van de workshop zijn de pesto / tapenade en wintersoep klaar om mee naar huis te nemen.

Resultaat

Iedere deelnemer gaat naar huis met een potje zelfgemaakte spread (pesto / tapenade) en een pan wintersoep. Voor de wintersoep graag zelf een afsluitbare pan of bewaarbak meebrengen om het te vervoeren.

Wil je meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem even contact op voor de mogelijkheden.Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Kaart wordt geladen...