Bij Studio Namenia boek je creatieve workshops wolvilten als teambuilding workshop, bedrijfsuitje, of vergaderbreak. Deze workshops zijn mogelijk voor grote en kleine groepen. Het natvilten is een oeroude techniek om wol te vervilten met behulp van water, zeep en beweging. De teambuilding workshop van Studio Namenia is een belevenis: je beleeft de magie van het vervilten van pure wol met water en zeep en ondertussen werk je intensief samen met je collega’s. De workshop stimuleert creativiteit, samenwerking, humor en motivatie in een team.

Wat is mogelijk?

Een workshop teambuilding is mogelijk:

  • Vanaf 5 personen
  • Vanaf € 12,50 p.p.
  • Vanaf 1,5 uur
  • Op kantoor of andere locatie
  • In heel Nederland

Welke workshops?


Pop up workshop wolviltenpop up workshop wolvilten_Studio Namenia

Een out-of-the-box workshop wolvilten voor wie van verrassingen houdt! Op een bijzondere locatie, met lekkernijen die passen bij het seizoen en met elkaar aan de slag met een uniek viltwerkstuk. Een bijzondere creatieve workshop voor bedrijfsuitje, teambuilding workshop of vergaderbreak.
Duur: vanaf 1,5 uur


Vilt experience XLcreatieve workshop teambuilding wolvilten_Studio Namenia

Ervaar vilt tijdens de vilt experience XL: jullie werken één dag samen aan een enorm doek van vilt. Maak een ontwerp, leg de wol op zijn plek en ga vilten met handen én voeten. Het resultaat is één groot doek van vilt. Of we knippen het XL doek op in delen en maken er allemaal kleine kunstwerken van. Bijvoorbeeld voor aan de muur op de werkplek, als blijvende herinnering aan de teambuildingsdag. Samenwerking is een must bij deze bijzondere vilt experience!
Duur: vanaf 4 uur


Teambuilding workshop op maat creatieve workshop teambuilding_Studio Namenia

Je krijgt een teambuilding helemaal op maat voor jouw bedrijf of groep. De invulling, dag, tijdstip en locatie en bepalen we in overleg. Heb je speciale wensen? Ik denk graag mee. Een workshop is mogelijk van 5 tot >100 personen. Neem gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.


Arrangement

Ook een creatief arrangement met catering en/of overnachting is mogelijk. Ik heb contacten met een groot aantal bijzondere locaties in heel Nederland.

Boeken of meer informatie?

Wil je een workshop teambuilding boeken bij Studio Namenia? Leuk, je bent welkom! Of wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact met me op via e-mail: inge@studionamenia.nl of telefonisch op 06-15315196. Dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden.