Workshop duurzaam leven: Bruisballen en badzout maken
Datum en tijd
woensdag 29/09/2021
19:00 - 21:00

Locatie
Atelier Men At Wool

Docent: Gregor


WORKSHOP DUURZAAM LEVEN: BRUISBALLEN EN BADZOUT MAKEN

Heb jij behoefte aan een beetje luxe in je leven, maar op een goede verantwoordelijke manier? Geniet je af en toe van een leuke bad met luxe ingredienten en heb je zin in de toekomst zelf te bepalen, wat je in je badwater doet? Geef je goede vrienden en familie graag zelfgemaakte, milieuvriendelijke cadeaus? Dan is onze workshop voor het maken van bruisballen en badzout ideaal voor jou.

Duurzaam leven is meer belangrijk dan ooit. We willen allen meer verantwoordelijk omgaan met onze omwelt en zelf bepalen, waarmee we ons omgeven. Dat geldt zeker vooraal voor die dingen, die we aan en in ons licham laten. In deze workshop leer je, met natuurlijke materialen je eigen bruisballen en badzout te maken, voor ontspannen momenten in je eigen bad of als leuke cadeaus voor bijzondere mensen. In twee uur krijg je heel veel recepten voor het maken van bruisballen en verschillende badzout variaties en ga je direct aan de slag met het maken van je eerste bad ingredienten. En je kan deze workshop ook samen met je kinderen volgen, omdat we er een speciale “ouder en kind workshop” in ons programma hebben. Kom samen en heb nog meer plezier met je hele familie.

De workshopprijs is inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers voor bij de koffie. En je krijgt alle recepten voor de bruisballen mee naar huis.

Dat doen we in de workshop

  • Direct in het begin van de workshop kijken we naar alle ingredienten, die we gebruiken om bruisballen en badzout te maken
  • We gaan direct aan de slag met het maken van verschillende soorten bruisballen met verschillende ingredienten
  • We maken meerdere variaties van luxe badzout met duurzame ingredienten, kruiden en meer
  • Je neemt je zelf gemaakte bruisballen en bazout en een receptenoverzicht mee naar huis

Dat moet je al kunnen

  • Om aan deze workshop deel te kunnen nemen hoef je niets van te voren te kunnen of weten.

Dat moet je meebrengen

  • Breng voor deze workshop een keukenschort mee, als je die hebt. Als je geen eigen keukenschort hebt, krijg je in de workshop eentje om te gebruiken.

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar gregor@studionamenia.nl of te bellen naar 06-43234855.

 

 

 

 Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Kaart wordt geladen...