Hou je van creatief bezig zijn én culinair genieten van pure gerechten met verse ingrediënten? Van 10 t/m 12 juni combineren we ‘the best of both worlds’!

Details creatief weekend wolvilten

Datum: vrijdag 10 juni t/m zondag 12 juni 2016
Duur: één weekend
Tijdstip: vrijdag 10 juni aankomst tussen 13 en 18 uur, tot en met zondag 12 juni (je kunt deze dag blijven zolang je wilt)
Locatie: B&B het Oranjetipje in De Pol (Overijssel/De Weerribben)

Creatief weekend wolvilten

 


 Wat kun je verwachten tijdens het creatief weekend wolvilten?

 • Twee overnachtingen in een ‘groene’ b&b bij ‘de Weerribben’
 • Viltworkshop hoed, sloffen of tas vilten
 • Het hele weekend verwennerij door Loekie en Willem ambachtelijke ontbijtjes, lunches en diners van met ingrediënten uit de moestuin
 • Vrije tijd om op pad te gaan in de omgeving
  Tas van vilt

  Tas van vilt

  Sloffen van vilt

  Sloffen van vilt


Over de viltworkshop: Maak een hoed, sloffen of tas van vilt!  

Maak je eigen originele accessoire van vilt! Een mooie hoed, sloffen of tas van vilt. Ik leer het je in een viltworkshop van één dag tijdens het creatieve weekend. Op een bijzondere locatie, tussen de bloemen en groenten in de prachtige omgeving van de Weerribben (Overijssel). We vilten buiten tussen het groen, een bijzondere ervaring! We werken met de beste kwaliteit wol in de kleuren die jij mooi vindt.

Je krijgt begeleiding bij het ontwerpen en het maken van jouw viltobject. Als je wilt, kun je op vrijdagmiddag al starten met het ontwerp en/of viltproefjes maken als voorbereiding op de workshop. De workshop duurt de hele dag.  Tussendoor krijgen we een (h)eerlijke lunch van Loekie.

Hoed van vilt

Hoed van vilt

Wil je meer informatie? Lees de flyer Creatief weekend wolvilten 2016 of neem contact op met Studio Namenia