Het begon ergens in 2009. Ik viltte onderzetters en werd gegrepen door het magische gevoel van de wol onder mijn handen. In 2011 stond ik voor het eerst op een kerstfair met mijn handgemaakte producten en startten de  eerste viltworkshops. Na een jaar workshops aan huis, zes jaar op het landgoed in Haarzuilens en 4 tijdelijke ateliers in een paar jaar tijd heb ik nu een eigen atelier en workshopruimte in Breukelen. Het vroeg wat geduld; ruim een jaar verbouwen aan een duurzame en inspirerende werkruimte. Met veel plezier en ondertussen ook veel gepuzzel voor alle maatwerkoplossingen. Nu is het éindelijk helemaal af en dat mag gevierd worden! Bekijk de demonstratie naaldvilten, mijn viltkunst, geniet van een hapje en drankje en ontmoet het team van Studio Namenia. De viltmaterialen uit de shop zijn ook te zien en te koop. Op 10 december tussen 13 en 17 uur ben je van harte welkom op Merwedeweg 5a11 in Breukelen!