Van vrijdag 6 maart t/m zondag 15 maart verandert het centrum van Breukelen in één grote kunstgalerie. In de etalages en interieurs van bijna 60 winkels en horeca ondernemingen is 10 dagen lang heel veel kunst te zien. Schilderijen, fotowerk, beelden, textiele objecten, film/ projecties etc. Het afgelopen jaar heb ik naast wolviltproducten zoals sjaals, poeven en tassen ook een serie beeldend werk van vilt en zijde gemaakt. Het leek me leuk om met dit werk te exposeren. Heel onverwachts werd mijn viltwerk ‘ontdekt’ door iemand van een kunstenaarscollectief, die me vroeg om mee te exposeren. Dat gaat dus gebeuren tijdens de Hotspotdagen!

hotspot-dagen-kleinExpositie Studio Namenia

Mijn werk is te zien in het Bonifatiushuis aan het Kerkplein 18, in het centrum van Breukelen.

Workshops wolvilten in Breukelen

Ook geef ik op zondag 8 en zondag 15 maart workshops wolvilten in Breukelen: kennismaking met vilt (als je voor het eerst komt vilten, of samen met een beginner wilt komen), wandpaneel van vilt (waarbij je een eigen wandpaneeltje ontwerpt en vilt) en unieke sieraden van vilt.
Meer info

Programma Hotspotdagen

Het programma van de Hotspotdagen is te vinden in het digitale programmaboekje of op de website van Het Kunstenaarscollectief.