Elke week geef ik meerdere workshops. Inspiratie en energie voor mijn workshops en viltobjecten haal ik uit wandelingen in de natuur. Een van mijn favoriete plekken is de Vlinderhof in het Maximapark in Utrecht. De Vlinderhof is een ontwerp van tuinarchitect Piet Oudolf. De tuin bestaat uit grassen en bloeiende vaste planten, die allerlei verschillende vlinders aantrekken. De Vlinderhof is een oase van rust, waar ik geniet van het kleurenspel en het ruisen van de wind door de planten. Vanaf mijn viltstudio is het een mooie wandeling naar de tuin, waarbij ik ook nog de Japanse tuin kan zien die in het Maximapark is aangelegd. Zo heerlijk, ontspannen door te bewegen. Net als tijdens het vilt maken…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografie: Birense bruids- en portretfotografie