Afgelopen zomer reisde ik langs overweldigende landschappen in Californië. De uitgestrekte oerbossen met redwoods en sequoia’s, metershoge golven en zinderend hete woestenij. Ik wilde er eigenlijk niet meer weg. Nu werk ik aan een serie wandpanelen van wolvilt, geïnspireerd op Californië door mijn ogen gezien. Dit is het eerste werk: Into the blue. Ik verwerkte er heerlijk zachte merinowol in en glanzende witte zijdevezel.

Last summer, I traveled through amazing landscapes in California. Huge forests with sequoia and redwood, waves and whales and hot desert. It was a wondeful trip. I’m now creating a series of fekt art wall panels, inspired by California. This is the first art work: Into the blue. I used very soft merino wool and shiny silk fiber. 

WP_000656detail Into the blue felt art wall panel Studio Namenia