Augustus eindigde met een stortvloed… Met harde regen buiten en een ernstige waterlekkage bij mij in het atelier. Er was een waterleiding gesprongen die urenlang water heeft gesproeid. Alles stond blank en er is veel schade. Ik voelde veel verdriet en vind het moeilijk dat de plek waar we met zoveel liefde aan gebouwd hebben zo onder water is gelopen. Met veel hulp ben ik gestart met de herstelwerkzaamheden. Het atelier wordt mooier en fijner dan ooit. Er komt een groot wandkleed van wol van 3 meter breed beneden te hangen. Kunstwerk ‘Zomer’, het eerste deel van mijn interpretatie van de vier jaargetijden. Met het ontwerp voor Herfst ben ik bezig.  De webshop gaat weer open vanaf maandag 18 september en de workshops die vanaf nu gepland staan gaan allemaal door. Als het frisser wordt gaat de (elektrische) haard weer aan in het atelier, ik verheug me op een knusse periode waarin de creativiteit mag stromen. En het water ook, dan wel graag over het viltwerk en niet meer langs de muren 😉