We zijn net weer terug van vakantie. Zoals altijd had ik een tasje wol en een stuk zeep mee op reis. Als het dan zo uitkomt kan ik fijn aan de slag met vilten. Dit jaar was het zo warm op onze vakantiebestemming dat de wol in de tas in blijven zitten. In plaats van met mijn handen in het warme water dook ik met mijn gezin in het azuurblauwe water van de zee. En zochten we de mooiste steentjes en schelpen en vingen visjes met het schepnet. Net zo fijn als vilten en ook nog eens ontzettend inspirerend! Net na de vakantie viltte ik weer nieuwe felted stones, om het fijne vakantiegevoel nog even vast te houden..

We just resturned from holidays. Like always I travelled with a bag filled with wool and a piece of soap. So if I feel like felting, I just start a new project. This year it was so hot during summer holidays. The wool stayed in the bag. Instead of felting, me and my family had fun swimming in the sea. We found wonderful sea treasures; stones, shells and we caught some fish. As delightful as the felting and inspiring as well! So right after the holidays I created some more felted stones, to remember the holiday feeling!