beleef de magie_workshop wolvilten_Studio NameniaVanaf het allereerste moment was ik verkocht; verbaasd, betoverd, begeistert. In de ban van het vilten. Kiezen uit mooie kleuren wol, plukjes leggen. Dan het warme water erop en de wol voelen krimpen onder je handen. Dat voelt zo fijn! Herken je dat? Mijn eerste viltervaring was in 2008. Toen maakte ik onderzetters van grijze wol, met paarse hartjes erop. Ik heb ze nog steeds, want dit eerste viltproject blijft een prachtige herinnering. Drie jaar later, in 2011, startte ik met Studio Namenia. Er kwam een Etsy webshop en de eerste workshops volgden. Bij elke workshop die ik geef zie ik de cursisten vol enthousiasme bezig met wol. Ik geniet, keer op keer. Al 5 jaar. Want wie heeft meegeteld: Studio Namenia bestaat dit jaar 5 jaar! Dat gaan we natuurlijk vieren!

Studio Namenia sinds 2011