Voel jij het voorjaar al? De lente is begonnen, al is het deze dagen nog wat guur. Nog even wachten en dan laat de natuur zich in volle glorie zien. De workshops vachtvilten gaan ook weer van start. Ik heb hiervoor een fijne locatie gevonden waar we heerlijk buiten kunnen werken en lunchen in het tuinrestaurant.  En naar binnen kunnen mocht het weer tegenzitten. Dat heb ik gelukkig nog nooit meegemaakt in al die jaren! Dit voorjaar mag ik trouwens niet alleen shinen in de zonneschijn, maar ook in de media. Laatst was ik te zien bij Wol en wijn en vorige week waren de opnames voor Eigen huis en tuin. In de volgende nieuwsbrief meer daarover, want van de laatste is nog niet precies bekend wanneer het wordt uitgezonden. Wie graag ‘live’ wat moois wil maken is van harte welkom bij één van de workshops. Nieuw in het programma is de tweedaagse wolcursus en meer nieuwe workshops zijn in  ontwikkeling. Blijf ook in beweging, ik zie je graag (weer)!