Komende workshops naaldvilten

Workshop naaldvilten, zaterdag 24/10/2020
Workshop naaldvilten, donderdag 19/11/2020

Kosten: € 37,50 p.p. inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers (home made of van de banketbakker). En inclusief een setje van twee viltnaalden, zodat je thuis fijn verder aan de slag kunt.

Locatie: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10 in Haarzuilens (bij Utrecht)

WORKSHOP NAALDVILTEN VOOR BEGINNERS

Wil je wol leren vervilten met een viltnaald? Je maakt er de mooiste dingen van!

Tijdens deze workshop leer je de basis van het naaldvilten, ook wel droog vilten, prikvilten of needle felting genoemd. Het is een bijzondere techniek, waarbij je wol vilt met behulp van een viltnaald. Deze viltnaald heeft speciale weerhaakjes, waarmee je de wolvezels aan elkaar kunt laten hechten.

We starten met een uitleg over het naaldvilten met voorbeelden erbij. Daarna ga je zelf aan de slag met wol. Eerst gaan we oefenen met de basistechniek van het naaldvilten. Daarna maak je één of meer kleine (basis)vormen, zoals een bol en een hartvorm. Ook oefenen we met het naaldvilten op een plat vlak. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende kleuren wol, geverfd en ongeverfd.

Wil je weten wat je allemaal kunt doen met droog vilten met de viltnaald? Meld je dan aan voor deze boeiende workshop!

Workshop voor je eigen groep

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar inge@studionamenia.nl of te bellen naar 06-15315196.