Vachtkraag van vilt – uniek en warm

Tijdens deze workshop maken we een eco chic vachtkraag. De vachtkraag wordt helemaal gevilt met wol, met een achterkant van wol in plaats van leer. Het schaap loopt dus nog rond in de wei. De vachtkraag is dus een mooi én duurzaam product van pure wol. We maken de vachtkraag met de natviltttechniek, dus met water, zeep en onze handen.

Je kunt vilten met de vachtkrullen van o.a. het Gotland schaap en Wensleydale. Er zijn altijd verschillende wolsoorten waar je uit kunt kiezen, ook voor de achterkant. Prachtige, zachte wol van hoge kwaliteit in mooie grijstinten en roomwit.

De kraag is los te dragen over je kleding of jas. Je kunt de vachtkraag ook sluiten met een broche of onzichtbaar, met een veiligheidsspeld.

Komende workshops vachtkraag vilten

Geen Evenementen

Kosten:  € 99,- p.p. inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers (home made of van de banketbakker) en een  (h)eerlijke lunch van Gasterij Wielrevelt.

Locatie: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10 in Haarzuilens (bij Utrecht)

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar inge@studionamenia.nl of te bellen naar 06-15315196.

 

 

Birense Fotografie

Fotografie: Birense Fotografie