Maak een woonkei van vilt!  

workshop woonkei van vilt_Studio Namenia

Maak je eigen originele woonkei van vilt! Ik leer het je in een viltworkshop van één dag. Op een bijzondere locatie, tussen de schapen en het gras in het Groene Hart. We werken met de beste kwaliteit merinowol in wit- en grijstinten. Eerst vormen we de vulling van de steen, draperen de wol er omheen en daarna aan de slag met het vervilten van de wol.

Je maakt:

  • een woonkiezel van ongeveer 50 cm doorsnede en 20 cm hoog, of
  • een woonkei van vilt van ongeveer 30 x 40 cm.

Wil je een ander formaat? Neem dan eerst even contact op.

Je kunt je kei gebruiken als poefje, kussen, gewoon voor de sier of voor je huisdier of kids om mee te spelen. Tijdens deze creatieve dag word je verwend met een (h)eerlijke lunch, koffie, thee en iets lekkers erbij. Heb je zin om een woonkei te vilten? Meld je snel aan voor deze bijzondere workshop op een mooie locatie op landgoed Haarzuilens, het aantal plaatsen is beperkt!

Praktische informatie

Duur: één dag
Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: € 115,- p.p. inclusief materialen, koffie/thee/fris met iets lekkers en een heerlijke lunch, bereid met passie door Gasterij Wielrevelt.
Locatie: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10 in Haarzuilens (bij Utrecht)

Komende workshops woonkei van vilt

 
Workshop woonkei van vilt, woensdag 06/07/2022
Workshop woonkei van vilt, zaterdag 15/10/2022
Workshop woonkei van vilt, vrijdag 25/11/2022

Workshop voor je eigen groep

Wil je eerst meer informatie of wil je boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar inge@studionamenia.nl of te bellen naar 06-15315196.

workshop woonkei van vilt

workshop wolvilten utrecht