Maak een woonkei van vilt!  

workshop woonkei van vilt_Studio Namenia

Maak je eigen originele woonkei van vilt! Ik leer het je in een viltworkshop van één dag. We werken met een hele kwaliteit wol in grijstinten. Als decoratie kun je strepen of andere vormen maken met wol in natuurtinten of een kleurtje (er is keuze uit meer dan 60 kleuren lontwol). Eerst vormen we de vulling van de steen, draperen de wol er omheen en daarna aan de slag met het vervilten van de wol.

Je maakt:

  • een gevilte woonkei / woonkiezel van ongeveer 50 cm doorsnede en 20 cm hoog

Wil je een ander formaat? Neem dan eerst even contact op.

Je kunt je kei gebruiken als poefje, kussen, gewoon voor de sier of voor je huisdier of kids om mee te spelen. Tijdens deze creatieve dag word je verwend met een (h)eerlijke lunch, koffie, thee en iets lekkers erbij. Heb je zin om een woonkei te vilten? Meld je snel aan voor deze bijzondere workshop het aantal plaatsen is beperkt!

Praktische informatie

Duur: één dag
Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: € 125,- p.p. inclusief materialen, koffie/thee/fris met iets lekkers en een heerlijke lunch, bereid met verse ingrediënten.
Locatie: Atelier van Studio Namenia in Breukelen.

Komende workshops woonkei van vilt

Workshop woonkei van vilt, zaterdag 19/10/2024
Workshop woonkei van vilt - besloten groep, zaterdag 16/11/2024
Workshop woonkei van vilt, zaterdag 28/12/2024

Workshop voor je eigen groep

Wil je eerst meer informatie of wil je boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar inge@studionamenia.nl of te bellen naar 06-15315196.

workshop woonkei van vilt

workshop wolvilten utrecht