Workshop lampenkap maken van vilt
Datum en tijd
vrijdag 14/04/2023
13:30 - 17:00

Locatie
Atelier Studio Namenia - Breukelen

Docent: Inge


De workshop lampenkap maken  van vilt bestaat uit twee delen.

  • 1e cursusdag: vilt maken (duur: 3,5 uur)
  • 2e cursusdag: lampenkap maken (duur: 2 uur)

De datum voor de 2e cursusdag plannen we in overleg in.

Kosten: € 120,- p.p. voor twee bijeenkomsten inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers (home made of van de banketbakker).

Workshop Lampenkap maken van vilt

Met een lampenkap van vilt voeg je warmte en zachtheid toe aan je huis. Wil je dat ook? Maak dan in deze workshop je eigen lampenkap van vilt. Als de lamp aan is, geeft het een warm licht. Het patroon waarin de wol is gevilt wordt subtiel zichtbaar. Een warm welkom voor in elke kamer van je huis! De lampenkap is een rond model met een doorsnede van 30 cm. Wil je een andere maat lampenkap maken? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. De lampenkap is zowel geschikt voor een staande lamp als voor een hanglamp. De workshop is geschikt voor deelnemers met en zonder viltervaring.

Tijdens de eerste bijeenkomst maken we het ontwerp voor de lampenkap. Daarna gaan we de wol leggen en vervilten. Thuis laat je het vilt drogen. Tijdens de tweede bijeenkomst gaan we met het vilt en lampenkapmaterialen een professionele lampenkap maken.

Na afloop van de workshop:

  • heb je een lampenkap van vilt die helemaal klaar is
  • ken je de techniek om zelfstandig een lampenkap te kunnen maken

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Dat kan door een e-mail te sturen naar inge@studionamenia.nl of te bellen naar 06-15315196.

 Aanmelden

Dit evenement is volgeboekt.

Kaart wordt geladen...