Welkom bij Studio Namenia in Breukelen!

De workshoplocatie ligt centraal gelegen aan de rand van Breukelen, op 5 minuten lopen van station Breukelen en vlakbij de A2. Het gezellige atelier is duurzaam ingericht met natuurlijke materialen en voorzien van (duurzame) verwarming en airconditioning.

Je kunt hier workshops volgen en producten bekijken en uitzoeken in de winkel/showroom.

De begane grond is goed toegankelijk voor mindervaliden. De meeste workshops vinden beneden plaats.

De lunches zijn vegetarisch en worden in het tuinseizoen bereid met de oogst van Moestuin de Haar in Haarzuilens. In eigen keuken, gemaakt met veel liefde en aandacht.

Route en Parkeren

Studio Namenia bevindt zich op een klein bedrijventerrein aan de Merwedeweg 5A11 , 3621LP te Breukelen. Wanneer je op de Merwedeweg rijdt maakt de weg, voordat deze omhoog gaat, een bocht naar links bij het bedrijf Salm en Kipp (Merwedeweg 5) .

In de directe omgeving van het atelier kun je gratis parkeren. Parkeer op de parkeerplaats meteen na de transparante fietsenstalling aan jouw rechterhand. Of parkeer langs het spoor op de parkeerplaatsen met de boompjes en rood/witte paaltjes daar waar de parkeerplekken niet genummerd zijn en/of voorzien van een bordje met een bedrijfsnaam.

Het gebouw waarin Studio Namenia gevestigd is , is duidelijk te herkennen. Aan je linkerhand zie je 3 zwarte gebouwen achter elkaar met rode accenten. In het laatste gebouw is Studio Namenia gevestigd, 5A11 is achteraan.

Kom je met de trein? Het atelier is op ongeveer 7 minuten lopen vanaf station Breukelen. Na de poortjes loop je de trap af naar beneden, daar ga je linksaf. Volg het fietspad naar de rotonde. Daar steek je over en loop je naar links. Het kanaal is aan je rechterhand. Ga rechtsaf naar de Merwedeweg (benedenlangs), aan je linkerhand zie je het Vechtcollege. Bij Salm en Kipp ga je linksaf. Net na de doorzichtige fietsenstalling naar links, straatje in met zwart/rode panden aan twee kanten. Het atelier is het laatste pand aan de rechterkant, nummer 5a11.Adres:
Merwedeweg 5 A 11
3621 LP
Breukelen
Komende workshops op deze locatie:

1 2 3 4


Boek een workshop voor je eigen groep op deze locatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kaart wordt geladen...