Welkom bij Studio Namenia in Breukelen!

De workshoplocatie ligt centraal gelegen aan de rand van Breukelen, op 5 minuten lopen van station Breukelen en vlakbij de A2. Het gezellige atelier is duurzaam ingericht met natuurlijke materialen en voorzien van (duurzame) verwarming en airconditioning.

Je kunt hier workshops volgen en producten bekijken en uitzoeken in de winkel/showroom.

De begane grond is goed toegankelijk voor mindervaliden. De meeste workshops vinden beneden plaats.

De lunches zijn vegetarisch en worden in het tuinseizoen bereid met de oogst van Moestuin de Haar in Haarzuilens. In eigen keuken, gemaakt met veel liefde en aandacht.

Bij het atelier kun je gratis parkeren. Sla bij Salm en Kipp (Merwedeweg 5) linksaf en dan na de doorzichtige fietsenstalling met de bocht mee naar rechts. Parkeer de auto daar op de parkeerplaatsen met de boompjes en rood/witte paaltjes bij het spoor. Vanaf daar loop je naar de zwart met rode gebouwen. Studio Namenia is te vinden op nummer 5a11.

Kom je met de trein? Het atelier is op ongeveer 7 minuten lopen vanaf station Breukelen. Na de poortjes loop je de trap af naar beneden, daar ga je linksaf. Volg het fietspad naar de rotonde. Daar steek je over en loop je naar links. Het kanaal is aan je rechterhand. Ga rechtsaf naar de Merwedeweg (benedenlangs), aan je linkerhand zie je het Vechtcollege. Bij Salm en Kipp ga je linksaf. Net na de doorzichtige fietsenstalling naar links, straatje in met zwart/rode panden aan twee kanten. Het atelier is het laatste pand aan de rechterkant, nummer 5a11.Adres:
Merwedeweg 5 A 11
3621 LP
Breukelen
Komende workshops op deze locatie:

1 2 3 4


Boek een workshop voor je eigen groep op deze locatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kaart wordt geladen...