Workshop Schilderen met wol
Datum en tijd
vrijdag 03/03/2023
10:00 - 17:00

Locatie
Atelier Studio Namenia

Docent: Inge


SCHILDEREN MET WOL: EEN UNIEK SCHILDERIJ OF WANDKLEED VAN WOLVILT

In deze workshop ga je ‘schilderen met wol’ en maak je je eigen wool painting. Je maakt een wandpaneel van wolvilt, waarbij je zelf de kleuren en stijl kiest. Abstract of figuratief, een bloemenzee of een lijnenspel? Met deskundige begeleiding ga je aan de slag om je ideeën te verbeelden. Ook leer je, als je dat wilt, hoe je driedimensionale vormen kunt verwerken in je schilderij. We nemen hier rustig de tijd voor.

We bevestigen aan het einde van de workshop je viltwerk op een wandpaneel. Je gaat dan naar huis met een uniek vilten wandpaneel van 40 x 50 cm of 50 x 50 cm; een bijzonder kunstwerk voor je woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Ook kun je ervoor kiezen om het werk niet op te spannen op canvas. Bijvoorbeeld als je kiest voor een wandkleed of op een groter formaat wilt werken.

Er zijn 4 plekken voor de workshop, dus er is veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

De prijs van de workshop is inclusief materialen, koffie/thee met iets lekkers (home made of van de banketbakker) en een heerlijke vers bereide lunch met oogst van Moestuin de Haar.

Vragen?

Wil je eerst meer informatie ? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar inge@studionamenia.nl of te bellen naar 06-15315196.

Deze viltworkshop is ook te boeken voor je eigen groep. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je met elkaar één groot wolschilderij maken, maar ook allemaal een eigen werk, groot of kleiner.

 

 Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Kaart wordt geladen...