Op 25 november organiseren Christien, Marijke en ik de ‘Etsy Made Local market’ in Utrecht. Die dag koop je unieke, handgemaake producten rechtstreeks van de makers. Made with love, in Nederland. Het lijkt heel gewoon, maar de meeste producten in de winkel zijn massaal geproduceerd in fabrieken in verre landen. De makers die je vindt bij Etsy Made local hebben allemaal een Etsy webshop.

Geniet van een knapperend vuurtje en heerlijke soul food op het outdoor voorplein, proef van een winters drankje of doe mee aan een mini-workshop. Als creatieveling mag je deze markt niet missen! Kom je ook wintersfeer proeven en sint- en kerstcadeaus shoppen op 25 november van 11-17 uur bij Deining in de Kas? Adres: Gageldijk 182 in Utrecht. De entree is gratis. Je bent welkom!

Vrijwilligers gezocht
Vind je het leuk om tijdens de Etsy Made Local markt te helpen? We zijn nog op zoek naar vrijwilligers, o.a voor de ontvangst van bezoekers, koffie/thee schenken, verkeer regelen, vuur maken (en aan houden), en nog veel meer. Heb je zin om mee te helpen voor een dag of dagdeel? Stuur dan even een berichtje.
Lees meer over de markt