Heb jij ook zo’n lentekriebels? Het is nog best fris buiten, maar met het zonnetje en de eerste lentebloemen krijg ik helemaal de kriebels. Dit weekend bloeiden de sneeuwklokjes zo mooi op landgoed Oostbroek, een pareltje tussen de hoogbouw van de Utrechtse Uithof. Als ik dat zie, krijg ik zin in een frisse start van het voorjaar. Zo heeft mijn atelier een metamorfose gekregen en mijn voorraad met restjes wol heb ik uitgezocht. Heerlijk om weer in een opgefrist atelier aan de slag te gaan aan opdrachten en experimenten!

What about your spring fever? It’s still quite cold, but the fever started last weekend with the sun shining and the first spring flower peeping above the earth. I loved these snow whites blooming at the Oostbroek estate. It’s a gem between the grey buildings at the Utrecht Uithof. If I see those flowers, I feel like having a fresh start of spring! My art studio had a makeover and I rearranged my stocked wool. I am full of energy and ready to go on with new felting items and felting experiments ofcourse! 

lentekriebels landgoed Oostbroek