De workshop is inclusief materialen, koffie/(kruiden)thee en iets lekkers (home made of van de banketbakker.

Locatie: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10 in Haarzuilens (bij Utrecht)
Kosten: € 35,00

Over de Workshop Natuurlijke cosmetica maken

Wil je leren hoe je cosmetica maakt met pure, natuurlijke ingrediënten? In deze workshop maak je je eigen natuurlijke cosmetica. Je gaat aan de slag met het beste van de natuur. Dus geen conserveringsmiddelen of andere onnodige toevoegingen, alleen ingrediënten waar je je huid écht mee kunt verwennen. En wil je weten wat de werking is van de kruiden die we gebruiken in de workshop? En welke oliën geschikt zijn voor je huid? Het komt allemaal aan bod in de workshop Natuurlijke cosmetica maken.

Resultaat van de workshop

We maken tijdens de workshop een kruidenzalf en één van de badkamerbasics: tandpasta, deodorant of oog make-up remover. Pure, natuurlijke verzorging voor jezelf en nog heel duurzaam ook. De kruidenzalf werkt herstellend en voedend. Ook krijg je de recepten mee, zodat je ook thuis verder kunt met het maken van je eigen natuurlijke cosmetica.

Docent

Deze workshop wordt verzorgd door Carin.

Komende workshops natuurlijke cosmetica maken

Geen Evenementen

 

Meedoen aan deze bijzondere workshop? Er is plek voor maximaal 10 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Wil je eerst meer informatie? Komt de datum niet uit? Of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar inge@studionamenia.nl of te bellen naar 06-15315196.