Data:

  • in overleg (voor jouw eigen groep)

Duur: De workshop duurt 2 uur

Kosten: € 35,00 p.p. inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers (home made of van de banketbakker). Voor groepen vanaf 8 personen: € 32,50 p.p. of vraag een prijsopgave voor grote groepen.

Locatie: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10 in Haarzuilens (bij Utrecht). De workshop kan ook bij je thuis of op een andere locatie plaatsvinden (tegen meerprijs).

Workshop verven met planten – katoenen tas

Tijdens deze workshop ga je verven met planten. Allerlei planten uit je tuin, balkon of het park om de hoek bevatten verfstoffen. Daar kun je mee verven op textiel. We starten de workshop met een introductie over verven met planten. Experimenteer tijdens deze workshop met allerlei bloemen en bladeren en breng op een wel heel verrassende manier de kleur over op een katoenen tas. Met de natuurlijke verfstoffen uit de bloemen en bladeren creëer je een unieke tas. Als het weer het toelaat gaan we op het landgoed Haarzuilens op zoek naar bloemen en planten om mee te verven. Laat je verrassen en beleef het verven met planten!

Resultaat

Na de workshop gaat iedereen naar huis met een eigen katoenen tas. De afmeting van de tas is 38 x 42 cm.

Aanmelden

Wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Dat kan door een e-mail te sturen naar inge@studionamenia.nl of te bellen naar 06-15315196.